Prim ajutor

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: Portwest ×

Prim ajutor

Trusele de prim ajutor foarte bine aprovizionate şi care sunt păstrate la îndemână sunt o necesitate pentru toate casele şi instituţiille publice sau mijloacele de transport. Cu ajutorul instrumentelor din această trusă pot fi tratate urgenţele la momentul oportun.

Truse de prim ajutor – produse cu rol calmant

Trusele de prim ajutor au în interior paracetamol, aspirină şi ibuprofen. Acestea pot fi cumpărate fără prescripţie şi sunt găsite de cele mai multe ori sub formă de tableta sau de comprimat solubil. Rolul lor este acela de a trata micile dureri cum sunt cele de cap, de dinţi sau cele musculare. Copiii vor avea nevoie de doze extrem de mici şi de anumite medicamente pentru copii, fiind necesar ca acestea să existe în trusele de prim ajutor. Nu se recomandă administrarea aspirinei copiilor care sunt mai mici de 16 ani cu excepţia cazurilor în care specialiştii oferă recomandări în acest sens.

Prim ajutor – articole incluse în trusă

Unele dintre cele mai des întâlnite obiecte care sunt utile în cazul unui accident, în cazul durerilor sau în cazul disconfortului sunt mănuşile de unică folosinţă, foarfecele, tampoanele din bumbac care ajută la sterilizarea rănilor de dimensiuni mici, pensetele care au rolul de a îndepărta corpurile străine cum sunt aşchiile sau acele de la diverse insecte, folia de plastic care trebuie să fie aplicată pe arsurile grave sau pentru a preveni infecţiile. Pentru că tipul acesta de folie nu poate să se lipească de zonele arse este mult mai uşor să fie îndepărtată mai târziu cu ajutorul personalului medical. De asemenea, aici sunt incluse şi bandajele de formă triunghiulară care sunt utilizate pentru braţele rănite sau umeri şi pot fi folosite inclusiv ca bandaje pentru scalp.

Unde sunt necesare trusele de prim ajutor?

În şcoli şi grădiniţe trebuie să existe truse de prim ajutor. Acestea se vor amplasa în fiecare clasă şi sală de sport astfel încât să fie disponibilă o trusă la un număr de 30 de elevi. În cazul internatelor şi căminelor se va aplica aceeaşi regulă.

Chiar şi atunci când este vorba de relaxare în terase, cluburi, puburi şi restaurante sau în pensiuni, trusa de prim ajutor trebuie să existe. Trusele de prim ajutor sunt confecţionate din materiale plastice cu margini rotunde pentru a evita accidentele. Acest material este foarte rezistent şi conţine toate produsele sanitare şi medicamentele necesare pentru prim ajutor. Trusele de prim ajutor au un sistem de închidere extrem de bun şi au nevoie de protecţie contra umezelii şi prafului.

De asemenea, trusele sunt astfel realizate pentru a fi vizibile chiar şi de la distanţe mari motiv pentru care au o inscripţionare specifică. Pe trusă va fi trecut inclusiv numele producătorului.

Dacă trusa nu permite ca elementele din interior să fie vizualizate fără să fie deschisă, ea va avea lipită în exterior lista produselor, astfel încât persoana care acordă primul ajutor să ştie dacă în interior se află produsele de care are nevoie. Odată desfăcută, trusa de prim ajutor nu mai este considerată sterilă şi trebuie să fie înlocuită cu o altă trusa de prim ajutor nouă şi sigilată.
0723525358

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!