Articole de ploaie

Afiseaza: 1-12 din 12 produse

 Filtre

Articole de ploaie

Dacă îţi doreşti o varietate de produse potrivite sezonului ploios şi temperaturii mai scăzute, acesta este locul ideal în care poţi găsi tot ceea ce ai nevoie pentru activitatea ta.
Ideale pe vremea mai rece, în sezonul primăvara – toamna, dar şi iarna, în condiţii meteorologice mai aspre, articolele de ploaie reprezintă alegera perfectă dacă este nevoie să se reducă pe cât posibil contactul cu temperaturile scăzute sau umiditatea în exces provocată de ploaie.

Oferim o varietate de produse ideale pentru nevoile clienţilor noştri. Punem la dispoziţie o gamă largă de articole de ploaie, menite să faciliteze activitatea angajaţilor. Gama de articole de ploaie asigură impermeabilitate, fiecare produs fiind confecţionat din materiale care nu permit infiltrarea apei.

O gamă largă de articole de ploaie

De la pelerine de ploaie, jachete impermeabile, jachete de ploaie şi salopete, până la costume de ploaie din două piese sau pelerine cu şi fără glugă, gamă de articole de ploaie pusă la dispoziţie de noi este gata să răspundă nevoilor tuturor clienţilor. Produsele noastre dispun de mărimi variate, potrivite oricărei siluete şi sunt extrem de utile pentru mai multe tipuri de activităţi prestate în aer liber. De asemenea, articolele prezente pe rafturile noastre virtuale sunt disponibile într-o gamă variată de culori, fiind foarte simplu să găseşti produsul preferat.
Articole de ploaie care se depozitează şi întreţin uşor.

Cu toate că la prima vedere ţi se poate părea dificil să depozitezi articolele de ploaie, din cauza faptului că sunt destul de voluminoase, noi facilităm şi acest aspect. Produsele noastre se pot împacheta şi păstra extrem de uşor, fiind nevoie doar să le rulezi şi să le depozitezi într-o cutie. Astfel, eviţi aglomeraţia nedorită şi nu încarci dulapul sau vestiarul mai mult decât este cazul. Dacă ne raportăm la partea de curăţare şi întreţinere, produsele oferite de noi sunt unele uşor de curăţat datorită materialului impermeabil, nefiind nevoie de cerinţe speciale la curăţare şi întreţinere.

Articole de ploaie foarte rezistente şi călduroase

Ştim cât este de importantă rezistenţa unui produs din gama articolelor de ploaie, aşa că am ales sa comercializăm doar produse realizate din materiale de calitate, concepute special pentru a rezista testului timpului. De la pelerina de ploaie din PVC până la jacheta impermeabilă, garantăm pentru produsele noastre, deoarece sunt concepute în aşa maniera în cât să reziste în condiţii meteo nefavorabile şi în medii cu temperaturi scăzute.
Atât impermeabilitatea, cât şi confortul termic sporit de care dau dovadă, constituie motive care să te determine să achiziţionezi mai multe produse din secţiunea noastră de articole de ploaie. Punem la dispoziţie clienţilor produse realizate din materiale menite să dureze şi să reziste la condiţii mai dure de utilizare, la un preţ acceptabil. Astfel, oferim clienţilor un raport calitate – preţ excelent, potrivit oricărui buget. Aşadar, nu este necesar să faci eforturi financiare pentru a beneficia de un produs de calitate.

Dacă ai nevoie de produse specifice sezonului ploios şi temperaturilor scăzute pentru a desfăşura activităţi în aer liber sau în zone cu umiditate crescută, ai venit în locul potrivit! Magazinul nostru online îndeplineşte cerinţele fiecărui client în materie de articole de ploaie
0723525358

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!