Protecția respirației

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Protecţia respiraţiei

Echipamentul pentru protecţia respiraţiei este un tip de echipament de protecţie personală, care protejează oamenii împotriva inhalării substanţelor periculoase pentru sănătate. În magazinul nostru online puteţi găsi cele mai bune echipamente pentru protecţia respiraţiei astfel încât toţi angajaţii să fie în siguranţă în timpul desfăşurării activităţii.

Protecţia respiraţiei – importanţa în companii

În calitate de angajator, trebuie să vă asiguraţi de sănătatea şi siguranţa lucrătorilor pentru ca aceştia să nu fie supuşi riscurilor. Trebuie să eliminaţi riscurile, în măsura în care acest lucru este practic rezonabil, iar acolo unde acest lucru nu este posibil, trebuie să le minimalizaţi. De asemenea, aveţi obligaţia de a monitoriza starea de sănătate a lucrătorilor şi condiţiile de la locul de muncă pentru a vă asigura că lucrătorii nu sunt răniţi de activitatea desfăşurată.

Protecţia respiraţiei - Pericole respiratorii

Substanţele aeriene periculoase pentru sănătate pot fi sub formă de praf, aburi, vapori sau gaze (de exemplu, praf din lemn, pulberi de sudură, vapori de solvent). Este posibil ca acestea să nu fie vizibile în aer. Dacă lucrătorii sau alte persoane (de exemplu, vizitatorii) inhalează aceste particule nocive se pot îmbolnăvi.

În funcţie de substanţă, efectele pot fi imediate sau pe termen lung. Efectele imediate obişnuite pot include dureri de cap, senzaţie de ameţeală  şi iritaţii ale ochilor şi pielii. Efectele pe termen lung includ cancerul, afectarea organelor interne şi chiar decesul.

Protecţia respiraţiei pentru gestionarea riscurilor

Atunci când gestionaţi riscurile care apar din cauza prezenţei particulelor nocive în aer, ar trebui să aplicaţi cele mai potrivite şi eficiente măsuri de control care sunt rezonabile. Echipamentele de protecţie personală sunt unele dintre cele mai importante pentru sănătatea angajaţilor.

Dacă aceştia lucrează într-un mediu periculos, cum ar fi un spaţiu restrâns, va trebui să se utilizeze echipamentul de protecţie adecvat pentru a rămâne în siguranţă.

Protecţia respiraţiei – tipuri de echipamente

Există mai multe tipuri de echipamente pentru protecţia respiraţiei:
- Echipamente  care folosesc filtre pentru a îndepărta contaminanţii din aer;
- Mască de praf cu carbon activ şi supapă de expirare care oferă o respiraţie mai uşoară în condiţii de căldură extremă sau umezeala; 
- Semimască cu supapă ideală pentru persoanele care lucrează în industria alimentară, industria lemnului, cariere de piatră, fabrică de ciment, agricultură, etc.

Măştile de protecţie disponibile pe bprotect.ro sunt uşoare, confortabile şi economice şi oferă o fixare sigură. Acestea sunt ideale pentru persoanele care şlefuiesc, matură sau lucrează în condiţii de praf. Unele măşti de protecţie au centura de cauciuc şi supapă de expirare pentru o respiraţie mai uşoară chiar şi în condiţii extreme.

Fiecare metodă de protecţie se va alege pe baza informaţiilor despre concentraţia aeriană a contaminantului. Cunoaşterea acestor informaţii vă asigura că aţi achiziţionat masca de protecţie corespunzătoare. Vă aşteptam în magazinul nostru online cu cele mai bune măşti pentru protecţia respiraţiei, astfel încât indiferent de activitatea desfăşurată să puteţi rămâne în permanenţă în siguranţă. În funcţie de caracteristicile mediului de la locul de muncă, de tipul de activitate prestată şi de condiţiile generale impuse la nivel de companie, veţi găsi cu siguranţă echipamentul potrivit.
0723525358

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!