îmbrăcăminte pentru damă

Afiseaza: 1-15 din 15 produse

 Filtre

Îmbrăcăminte de protecţie pentru damă

Făcând referire şi la partea de articole pentru damă, avem şi aici o selecţie de produse confecţionate în mod special pentru femei. Fiindcă produsele din această selecţie trebuie să aibă o croială şi o alcătuire specială, ceva mai fină decât produsele special realizate pentru bărbaţi, noi punem la dispoziţie clientelor noastre produse din diferite domenii, însă confecţionate în mod special pentru fizionomia mai delicată, feminină.

Selecţie largă de articole de îmbrăcăminte de protecţie pentru damă

Cu toate că produsele realizate special pentru damă nu sunt la fel de numeroase ca cele pentru bărbaţi, ne străduim să oferim clientelor noastre ceea ce avem mai bun, pentru diverse domenii, printre care se regăsesc: haine rezistente la flacără, haine cu vizibilitate înaltă hi-vis, haine din industria alimentară (îmbrăcăminte pentru bucătari), haine de lucru şi în plus faţă de categoria pentru bărbaţi, în selecţia de damă putem regăsi şi hainele specifice unei asistente. Putem alege să vorbim mai detaliat despre câteva dintre produsele din selecţia special creată pentru dama, de pildă despre produsele cu protecţie ignifugă cu ar fi combinezonul cu tiv reglabil pentru a se potrivi tuturor mărimilor sau pantalonii şi jachetele de înaltă vizibilitate realizate din materialele de foarte bună calitate, pentru a asigura un confort sporit.
Dacă ne legăm puţin şi de industria alimentară, selecţia de produse pentru damă prezintă aceleaşi beneficii care se regăsesc în categoriile special concepute pentru produsele destinate bărbaţilor. De asemenea, acestea sunt realizate din materiale de calitate iar spălarea şi întreţinerea produselor nu necesită soluţii speciale.

Raportându-ne puţin şi la partea de echipamente de lucru, oferim clientelor noastre produse rezistente, realizate din materiale moi şi confortabile, cum ar fi bumbacul. Punem la dispoziţie clientelor noastre produse confecţionate în procent de 100% din bumbac, material ce lasă pielea să respire, le face foarte uşor de curăţat şi deci, implicit, sporeşte calitatea acestora.

Îmbrăcăminte de protecţie de calitate pentru damă

Dacă ne raportăm la latura de calitate a produselor pentru damă, nu există absolut nicio diferenţă faţă de selecţia de produse destinate bărbaţilor. Aşadar, fie că ne referim la jachete de bucătar de damă, combinezonul de damă sau la jacheta chef de damă, putem garanta pentru fiecare dintre produsele noastre din categoria destinată femeilor, deoarece sunt realizate din cele mai bune materiale, exact ca cele din gamele special dedicate bărbaţilor.
Îmbrăcăminte de protecţie pentru damă, în diverse dimensiuni şi croiuri

Gama de produse de damă pe care o punem la dispoziţie clientelor noastre, prezintă o varitate de mărimi, de la XS până la mărimile mai mari, potrivite chiar şi pentru femeile mai corpolente. Iar dacă ne concentrăm puţin pe partea de execuţie, vedem că toate produsele din gama de damă se bucură de o croială mai fină şi mai delicată care conferă note de eleganţă fiecărui produs în parte.

Astfel, ştiind cât de important este pentru o doamnă succesul în afacerea sa, noi suntem aici să punem la dispoziţie clientelor noastre produse de cea mai bună calitate, potrivite oricărui domeniu în care acestea îşi doresc să activeze sau în care lucrează în prezent.
0723525358

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!