Protecţie ignifugă

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Protecţie ignifugă

Dacă lucrezi ca pompier în cadrul unei echipe de intervenţie, atunci mai mult ca sigur ai nevoie de echipament cu protecţie ignifugă. Noi îţi punem la dispoziţie o selecţie de produse realizate pentru a-ţi satisface nevoile, care s-au dovedit a fi extrem de utile în domeniul de activitate pentru care sunt concepute. Perfecte pentru persoanele care lucrează în condiţii extreme de risc, de exemplu departamentul de pompieri, produsele noastre sunt menite să-ţi asigure un nivel extrem de ridicat de siguranţă şi protecţie, datorită materialelor ignifuge folosite în realizarea acestora.

Protecţie ignifugă - Produse rezistente şi de bună calitate

Dorim să îţi punem la dispoziţie doar produse rezistente şi de bună calitate, deoarece domeniul în care sunt utilizate este unul de bază iar noi suntem perfect conştienţi de acest aspect. Tocmai pentru că ştim cât de importantă este calitatea echipamentelor din acest domeniu de activitate, vrem să oferim clienţilor noştri cele mai bune şi rezistente produse. De aceea, tot ce oferim spre vânzare din această gamă reprezintă produse care provin de la producători renumiţi în domeniu. Dacă vorbim de combinezon, jacheta de ploaie, de pantalonii sau jacheta de pompieri, deja facem referire la produse confecţionate din materiale de cea mai bună calitate.

Produse pentru protecţie ignifugă ce asigură protectie chiar şi la temperaturi extreme
Aici ne raportăm strict la pantalonii şi jacheta de pompieri, două piese concepute special pentru a fi utilizate de persoanele ce activează într-o echipă de intervenţie rapidă. Acestea sunt concepute în aşa fel încât să reziste expunerii la temperaturi extreme (de peste 1.000 °C) timp de cel puțin un minut. Pe lângă aceasta, jacheta de pompieri mai prezintă şi o barieră termică și căptușeală, lucru extrem de important pentru acest tip de produs. De asemenea, în compoziţia jachetei se regăseşte şi armătura suplimentară la coate, pentru a mai creşte cu o treaptă nivelul de protecţie.

Jacheta dispune de deschidere frontală, închisă cu fermoar rezistent la foc, deschiderea frontală ajutând la scoaterea jachetei rapid şi uşor în cazul în care se întâmplă accidente nefericite. Dacă facem referire și la jacheta de ploaie, avem sub observaţie beneficiul oferit de către materialul ignifug cu tratament impermeabil, ce este conceput să prevină infiltrarea apei, iar cusăturile gecii sunt lipite pentru a oferi protecţie mai mare, lucru ce constituie un alt avantaj.

Produse cu protecţie ignifugă uşor de depozitat

Chiar dacă produsele la care facem referire sunt unele destul de voluminoase, o să fii surprins de cât de simplu este să le depozitezi de fapt. Produsele pe care ţi le punem la dispoziţie sunt uşor de împachetat şi de depozitat, nefiind nevoie decât să le rulezi şi să le depozitezi într-o cutie sau pe un dulap atunci când nu sunt necesare, evitându-se astfel aglomeraţia nedorita şi inutilă în casă.

Aşadar, după seria de avantaje prezentate anterior sperăm că am putut atrage cât mai mulţi clienţi pentru gama noastră de produse special concepute pentru protecţie ignifugă. Pentru că produsele pe care le punem la dispoziţie clienţilor noştri sunt produse de foarte bună calitate, indispensabile unui lucrător în echipa de intervenţie rapidă, chiar sperăm la un număr cât mai mare de cereri.
0723525358

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!