Bocanci

Afiseaza: 1-24 din 58 produse

 Filtre
Bocanci - Bocanci S1 SRC POSTAVARUL
-12%
Bocanci - Bocanci S3 SRC Rarau
-15% nou

Bocanci S3 SRC Rarau

150,00 RON 127,00 RON
Bocanci - Bocanci S3 SRC BORNEO new
-13% nou
Bocanci - Bocanci S3 SRC CRETA new
-14% nou
Bocanci - Bocanci MAKALU EVO S3 CI WR SRC
nou

Bocanci MAKALU EVO S3 CI WR SRC

550,00 RON de la 480,00 RON
Bocanci - Bocanci MICHIGAN S3 SRC New
-11%

Bocanci MICHIGAN S3 SRC New

350,00 RON 310,00 RON
Bocanci - Bocanci S1 SRC OMU
-13% nou

Bocanci S1 SRC OMU

195,00 RON 170,00 RON
Bocanci - Bocanci PALTINU S3 CI SRC
-13% nou

Bocanci de protecţie

Bocancii de protecţie sunt unele dintre cele mai importante elemente ale siguranţei personale la locul de muncă. Domeniul construcţiilor, zonele industriale şi alte astfel de activităţi sunt locuri de muncă periculoase şi implică un risc ridicat de rănire a picioarelor.

Bocanci de protecţie – siguranţă şi confort

Sunt mai multe situaţii neplăcute ce pot să apară la locul de muncă şi împotriva cărora cei mai buni bocanci de protecţie pot oferi ajutor:
- Pantofii normali pot fi străpunşi de pietre sau de cuie ascuţite şi de alte instrumente tăioase;
- Obiectele grele pot cădea pe picioare;
- Atunci când utilajele şi echipamentele grele sunt utilizate în mod neatent şi iresponsabil picioarele pot avea de suferit fără echipamentul potrivit;
- Pot apărea fracturi şi entorse din cauza alunecărilor şi căzăturilor;

Bocancii de protecţie ajuta la evitarea şi reducerea gravitaţii rănilor de pe picioare şi este important să fie purtaţi în fiecare zi la locul de muncă. Bocancii au caracteristici speciale cum ar fi protecţia contra impactului şi tălpi rezistente la alunecare, protecţie la nivelul degetelor, căptuşeala adecvată şi un bun sistem de susţinere a gleznei. Toate aceste caracteristici asigură buna protecţie a piciorului lucrătorilor şi le permite să-şi desfăşoare activitatea în mod eficient.

Bocanci de protecţie – eficienţă sporită la locul de muncă

Bocancii de protecţie asigura o eficienţă sporită la locul de muncă datorită faptului că aceştia oferă angajatului siguranţă. În momentul în care un angajat ştie că are picioarele protejate nu va mai pierde timpul pentru a acţiona precaut de teamă că s-ar putea răni, fiind încălţat în pantofi obişnuiţi. Acest lucru face că bocancii de protecţie să ofere o mai bună eficientă la locul de muncă, întreaga activitate având beneficii.

Bocanci de protecţie – beneficii multiple

Purtând bocanci de protecţie zi de zi, angajaţii pot să se protejeze de căzături, arsuri şi chiar de şocuri electrice. Pentru că există un număr foarte mare de încălţăminte de siguranţă disponibilă în magazinul nostru, este important să găseşti perechea de bocanci de protecţie care să ţi se potrivească cel mai bine la locul de muncă şi să respecte cerinţele de siguranţă ale acestuia. De exemplu, bocancii care protejează contra şocurilor electrice sunt perfecţi atunci când lucrezi pe maşini de înaltă tensiune sau în domeniul electricităţii, în timp ce cizmele protejate cu elemente de oţel sunt perfecte pentru cei care lucrează în construcţii.

Bocanci de protecţie – mai multă siguranţă pentru companie

Accidentele care apar la locul de muncă din cauza lipsei echipamentului de protecţie adecvat pot genera procese şi amenzi din partea instituţiilor abilitate. Din acest motiv, cele mai multe companii responsabile îşi dotează angajaţii cu tot echipamentul de protecţie de care aceştia au nevoie pentru a lucra în condiţii de siguranţă. Lipsa echipamentului adecvat pentru protecţie poate genera inclusiv retragerea autorizaţiilor de funcţionare ale firmelor.
În magazinul nostru online poţi găsi cele mai bune echipamente de protecţie în funcţie de specificul afacerii pe care o coordonezi, astfel încât fiecare angajat să îşi desfăşoare activitatea în condiţii perfecte de siguranţă şi într-un mod cât mai eficient.
0723525358

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!