Încălțăminte

Afiseaza: 1-24 din 162 produse

 Filtre
Încălțăminte - Bocanci MAKALU EVO S3 CI WR SRC
nou

Bocanci MAKALU EVO S3 CI WR SRC

550,00 RON de la 480,00 RON
Încălțăminte - Pantofi Wake S1P SRC B0271
-12% nou

Pantofi Wake S1P SRC B0271

450,00 RON 395,00 RON
Încălțăminte - Bocanci S1 SRC POSTAVARUL
-12%
Încălțăminte - Bocanci S3 SRC Rarau
-15% nou

Bocanci S3 SRC Rarau

150,00 RON 127,00 RON
Încălțăminte - Pantofi S3 SRC Plesu
-13% nou

Pantofi S3 SRC Plesu

150,00 RON 130,00 RON
Încălțăminte - Bocanci S3 SRC BORNEO new
-13% nou
Încălțăminte - Pantofi S3 SRC Sumatra
-14%

Pantofi S3 SRC Sumatra

325,00 RON de la 180,00 RON
Încălțăminte - Bocanci S3 SRC CRETA new
-14% nou
Încălțăminte - Pantofi S3 SRC Cipro new 2020
-10%

Pantofi S3 SRC Cipro new 2020

255,00 RON de la 140,00 RON
Încălțăminte - Pantofi S3 SRC Sicilia
-15%

Pantofi S3 SRC Sicilia

200,00 RON de la 95,00 RON

Încălţăminte de protecţie

În magazinul nostru online puteţi găsi încălţăminte de protecţie la cele mai bune preţuri şi într-o gamă variată de modele şi dimensiuni. Recomandarea noastră este să analizaţi această ofertă precum şi nevoile de la locul de muncă şi să determinaţi astfel care sunt cele mai bune produse care asigură efectuarea task-urilor în condiţii de siguranţă.

Încălţăminte de protecţie – avantajele oferite

Când lucraţi cu echipamente electrice sau diverse scule şi unelte de şantier, încălţămintea de siguranţă este la fel de importantă ca şi restul echipamentului. Fără o pereche de încălţăminte de protecţie care să fie confortabilă şi sigură, şansele de a vă răni picioarele în timp ce lucraţi cresc. Există câteva sfaturi pe care ar fi bine să le luaţi în calcul atunci când alegeţi încălţămintea perfectă pentru protecţia picioarelor. Este important ca aceşti pantofi să îndeplinească toate standardele de siguranţă cerute. Abia atunci vor putea oferi aceste modele de încălţăminte protecţie piciorului în medii de muncă periculoase.

Încălţăminte de protecţie – alegerea celor mai recomandate produse

În primul rând, modul de realizare a încălţărilor este foarte important. Materialele de înaltă calitate contribuie mai mult la protejarea picioarelor împotriva metalelor ascuţite, a pericolelor electrice, a substanţelor chimice şi a obiectelor grele decât materialele de calitate slabă.

Când trebuie să alegeţi încălţămintea de lucru, gândiţi-vă să alegeţi o pereche de încălţări care oferă nu numai protecţie, dar să se şi potrivească perfect picioarelor pentru a nu simţi vreun disconfort într-o zi lungă de muncă. În vârf trebuie să rămână suficient spaţiu pentru a nu simţi nicio presiune asupra degetelor. Foarte importantă este acoperirea completă a piciorului. Ghetele de siguranţă trebuie să acopere lungimea întregului picior cu un material rezistent la perforare. Ar trebui să ştiţi, de asemenea, că dacă optaţi pentru bocanci de lucru cu vârf înalt, atunci este important să testaţi şireturile. O închidere bună a acestora face o treabă excelentă pentru a vă asigura călcâiul într-o manieră fermă, dar confortabilă.

Încălţăminte de protecţie – materialul din care este realizată talpa

Un alt aspect foarte important este reprezentat de talpa încălţămintei. Talpa unică este recomandată deoarece aceasta este rezistentă la alunecare sau la perforare. De asemenea, aceasta oferă o protecţie completă împotriva şocurilor electrice şi a căldurii. Stabilitatea încălţămintei de protecţie se prezintă sub formă de tălpi plate. Acestea sunt împerecheate cu o bază largă pentru a oferi stabilitatea atât de necesară chiar şi pe suprafeţe accidentate.

Încălţăminte de protecţie – cele mai bune materiale

Este indicat ca materialul din care sunt realizate încălţările să fie piele naturală; ideal ca aceasta să fie însoţită de o căptuşeală cu proprietăţi excelente de eliminare a umidităţii. O astfel de caracteristică este utilă pentru a menţine picioarele uscate, prevenind totodată formarea de bătături.

Absorbţia şocului este unul dintre cele mai importante aspecte. Încălţămintea trebuie să fie prevăzută cu tălpi care să absoarbă şocurile, deoarece mersul va şi uşurat şi veţi putea călca şi pe suprafeţe dure fără a simţi disconfort.

Încălţămintea de protecţie este foarte importantă şi fiecare angajat ar trebui să o primească în cadrul echipamentului obligatoriu de lucru.
0723525358

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!