Căști

Afiseaza: 1-23 din 23 produse

 Filtre
Căști - Set Forestry Combi PW98
-13%

Set Forestry Combi PW98

160,00 RON 140,00 RON
Căști - Casca de lucru sigura PS61
-29%

Căşti de protecţie

Siguranţa la locul de muncă este foarte importantă şi au fost elaborate protocoale şi norme detaliate pentru ca fiecare persoană să îşi desfăşoare activitatea în condiţii corespunzătoare. Căştile de protecţie joacă un rol important în acest sens, iar în magazinul nostru le oferim pe cele mai bune, provenind de la producători recunoscuţi.

Căşti pentru protecţie contra accidentelor

Casca de siguranţă este concepută pentru a proteja capul împotriva obiectelor care cad, dar şi pentru impactul în urma alunecărilor. Purtarea unei căşti de siguranţă este o cerinţă obligatorie care trebuie urmată de toţi angajatorii care ar trebui să le ofere lucrătorilor lor echipament de protecţie şi ar trebui să se asigure pe deplin de purtarea acestora. Întrucât, în medie, sute de lucrători suferă de răni fatale la nivelul capului, căştile sunt elemente cruciale ale siguranţei locului de muncă.

Căşti pentru lucrătorii din zona industrială

Există activităţi în zona industrială în care riscurile pe care le prezintă vătămările la cap sunt atât de mari, încât căştile de siguranţă clasice nu sunt suficiente pentru a oferi un grad satisfăcător de protecţie. De exemplu, în sectoare industriale, precum minerit şi construcţii ar trebui să li se ofere angajaţilor o cască de siguranţă industrială de înaltă performanţă, care include, de asemenea, o carcasă şi o bandă cu proprietăţi bune de absorbţie a şocului şi protecţie împotriva şocurilor laterale. De asemenea, acestea trebuie să poată absorbi energia de la impact şi, prin urmare, să reducă forţele transmise capului utilizatorului.

Căşti în culori specifice pentru identificare

De cele mai multe ori casca de siguranţă vine în diverse culori care semnifica diferite roluri pentru purtătorii de pe şantiere. Aceste variaţii de culori diferă de la companie la companie. De obicei, angajaţii aceleiaşi companii pot purta căşti de aceeaşi culoare atunci când fac parte din proiecte mari. În mare parte, supraveghetorii nu cunosc toţi lucrătorii de pe un şantier. Astfel, stickerele, etichetele şi culorile sunt utilizate pentru a marca casca de siguranţă, astfel încât informaţiile importante să poată fi partajate şi transmise fără întârzieri în timpul activităţii. Drept urmare, stickerele cu logo-urile companiei sunt foarte frecvente pe şantiere.

Căşti de protecţie pentru un plus de siguranţă generală

În cele din urmă, datele statistice verificate şi extrem de fiabile care implică accidente de muncă arată că cele mai frecvente cauze ale leziunilor la nivelul capului sunt impacturile generate de căderea obiectelor şi contactul accidental cu obiecte ascuţite şi dure. Leziunile cauzate de astfel de incidente mecanice pot afecta grav pielea de pe cap, craniul, creierul şi gâtul său chiar măduva spinării. Purtaţi întotdeauna o cască de siguranţă pentru a vă asigura o protecţie completă şi amintiţi-vă, în cazuri extreme, aceste leziuni pot duce la dizabilitate temporară, permanentă sau chiar moarte.

Fiecare companie care îşi preţuieşte angajaţii oferă echipamentul de protecţie necesar la locul de muncă. Pentru activităţi şi proiecte DIY, va recomandăm să vă asiguraţi că dispuneţi de echipamentul de protecţie corect, înainte de a trece la etapa de implementare. Aceste căşti de protecţie pot face diferenţa dintre un accident minor şi unul foarte grav.
0723525358

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!