Oferte

Afiseaza: 1-24 din 32 produse

 Filtre
Oferte - Pantofi S3 SRC Sumatra
-14%

Pantofi S3 SRC Sumatra

325,00 RON de la 180,00 RON
Oferte - Pantofi S3 SRC Cipro new 2020
-10%

Pantofi S3 SRC Cipro new 2020

255,00 RON de la 140,00 RON
Oferte - Pantofi S3 SRC Sicilia
-15%

Pantofi S3 SRC Sicilia

200,00 RON de la 95,00 RON
Oferte - Ochelari de sudura
-19%

Pantofi S3 SRC Pegaso new 2020

195,00 RON de la 130,00 RON
Oferte - Centura complexa P 71
-6%

Centura complexa P 71

600,00 RON 565,00 RON
Oferte - Pantofi S3 SRC SEMENIC
-14%

Pantofi S3 SRC SEMENIC

185,00 RON 160,00 RON
Oferte - Jacheta HI-VIZ CAMBRIDGE
-20%
Oferte - Jacheta LUX EDA
-6%

Jacheta LUX EDA

160,00 RON 150,00 RON
Oferte - Geanta de Voiaj Troley B909
-20%
Oferte - Jacheta Esential 2-in-1 C464
-11%

Jacheta Esential 2-in-1 C464

220,00 RON 195,00 RON
Oferte - Jacheta X Hi-Vis Bomber C565
-11%

Jacheta X Hi-Vis Bomber C565

370,00 RON 330,00 RON
Oferte - Jacheta Lille Hi-Vis TX50
-8%

Jacheta Lille Hi-Vis TX50

265,00 RON 245,00 RON

Oferte

Echipamentele şi accesoriile pentru protecţie sunt foarte importante într-o gamă variată de domenii de activitate. În afară de domeniile cu risc crescut, aşa cum sunt construcţiile, lucrul în domeniul naval, mineritul sau alte astfel de activităţi în care angajaţii riscă să se accidenteze grav, echipamentele de protecţie sunt necesare şi în clădiri publice sau în domeniul hotelier, în şcoli, în instituţii şi în cabinete particulare sau spitale. Pot fi folosite echipamente de protecţie inclusiv în locuinţele personale şi de aceea vă oferim produse în oferte speciale pentru că fiecare companie sau persoană fizică să poată găsi la preţuri avantajoase, echipamentele necesare.

Oferte pentru echipamentul de lucru

În companiile în care trebuie asigurat echipamentul de lucru pentru toţi angajaţii, investiţia poate fi una substanţială, în funcţie de numărul de lucrători şi de ceea ce include echipamentul. Spre exemplu, în cazul construcţiilor este nevoie de un echipament care să cuprindă casca de protecţie, ochelari de protecţie, elemente de protecţie pentru auz, elemente de protecţie pentru respiraţie în anumite cazuri, haine de protecţie, mănuşi de protecţie şi bocanci de protecţie. Un astfel de echipament poate ajunge la un preţ mare, motiv pentru care venim în ajutorul acestor companii cu oferte speciale astfel încât investiţia per ansamblu să nu fie una foarte constisitoare.

Oferte pentru echipament medical

Securitatea în domeniul sănătăţii este importantă. Halatele, bonetele, măştile şi mănuşile sau ochelarii de protecţie contribuie în mod decisiv la desfăşurarea activităţii în condiţii de maximă siguranţă, atât pentru personal şi pacient cât şi pentru restul populaţiei. În momentul în care este folosit echipament de cea mai bună calitate pentru a împiedica răspândirea viruşilor şi bacteriilor, întreaga populaţie este protejată de eventualele epidemii care pot oricând să degenereze în adevărate dezastre.

Oferte pentru echipament PSI

Echipamentul PSI este important şi impus de cadrul legislativ. Conform legilor existente, toate clădirile şi instituţiile publice trebuie să aibă echipamente de stingerea incendiilor sub formă de extinctoare. Chiar şi acele instituţii care au sisteme de sprinklere şi hidranţi  trebuie să fie dotate cu cel puţin un extinctor, care să fie în termen. Astfel, venim cu oferte speciale pentru echipamentele PSI, pentru ca firmele şi instituţiile să se poată dota în conformitate cu prevederile legislative, beneficiind totodată de cele mai bune preţuri.

Oferte pentru echipamente diverse

Pe lângă echipamentele specifice există şi anumite echipamente şi accesorii sau elemente implicate în protecţie pe care anumite instituţii trebuie să le aibă. Spre exemplu, cabinetele medicale trebuie să utilizeze fişe cu sterilizările sau fişe ale intervenţiilor chirurgicale. Şantierele trebuie să aibă informaţii specifice despre activitatea desfăşurată. Toate aceste documente pot fi cumpărate din magazinul nostru online la preţuri avantajoase şi pot fi găsite periodic la ofertă.

Pentru că ştim cât de importantă este siguranţa, oferim clienţilor noştri preţuri avantajoase şi oferte speciale periodice, astfel încât fiecare firmă, companie, instituţie sau persoana fizică să îşi poată achiziţiona echipamentele şi accesoriile de protecţie necesare desfăşurării activităţii. Chiar şi persoanele fizice care întreprind proiecte în regie proprie şi care nu sunt sub incidenţa legislaţiei existente, ar trebui să îşi achiziţioneze echipamentele de protecţie necesare siguranţei în timpul desfăşurării activităţii.
0723525358

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!