Vizibilitate înalta hi-vis

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Îmbrăcăminte de înaltă vizibilitate hi-vis

Cauţi îmbrăcăminte de înaltă vizibilitate hi-vis? Te întâmpinăm cu o selecţie de produse realizate pentru a-ţi satisface nevoile. Ideale pentru persoanele care lucrează mai ales pe timp de noapte şi în zone cu condiţii meteorologice mai aspre decât este normal, produsele din categoria de îmbrăcăminte de înaltă vizibilitate hi-vis, sunt menite să asigure şi totodată să sporească gradul de siguranţă al celui ce le poartă, datorită materialelor reflectorizante folosite la confecţionarea acestora.

Caracteristici ale articolelor de înalta vizibilitate hi-vis

Gama de îmbrăcăminte de înaltă vizibilitate hi-vis prezintă o serie de caracteristici destul de importante, iar printre acestea se regăsesc:
· Produsele din gama hi-vis (numai cele portocalii) sunt ideale pentru persoanele care lucrează în industria feroviară;
· Produsele noastre dispun de guler şi bandă fluorescentă specifică;
· Materialul folosit în confecţionarea produselor din gama hi-vis absoarbe umiditatea pentru a menţine corpul uscat şi la o temperatură constantă;
· Produsele noastre dispun de bandă reflectorizantă segmentată pentru a creşte vizibilitatea purtătorului;
· Produsele noastre dispun de numeroase buzunare extrem de utile;
· Rezistenţă sporită la condiţii de vreme nefavorabilă (vânt/ploaie);
· Căptuşeală din ţesătură din poliester 100% ce păstrează temperatura constantă a corpului;
· Produsele noastre dispun de protecţie împotriva vântului puternic (fiind potrivite astfel pentru a fi utilizate în condiţii neprielnice de vreme).

O gamă variată de îmbrăcăminte de înaltă vizibilitate hi-vis

Pe piaţă se găsesc doar câteva magazine de unde se poate achiziţiona îmbrăcăminte de înaltă vizibilitate hi-vis, de aceea, noi ne străduim să aducem în atenţia clienţilor noştri o gamă cât mai largă de produse din această categorie, printre care se regăsesc şi: jachete hi-vis, tricouri hi-vis, pantaloni hi-vis, jachetă de ploaie hi vis, combinezon de iarnă hi-vis, jachetă hi-vis cu pieptar, hamul hi-vis (ideal pentru a fi ataşat oricărui alt obiect de îmbrăcăminte pentru a spori vizibilitatea) şi multe alte produse asemănătoare. Toate produsele pe care ţi le punem la dispoziţie în gama de îmbrăcăminte de înalta vizibilitate hi-vis, dispun de o varietate de mărimi, potrivite staturii şi fizionomiei oricărui client.

Produse pentru vizibilitate perfectă

Datorită materialelor reflectorizante din care sunt confecţionate, dar şi datorită dungilor realizate din bandă fluorescentă, produsele puse la dispoziţie de noi oferă siguranţă celor care le poartă. Aceste articole sunt ideale pentru persoanele care lucrează în industria feroviară (numai cele portocalii) şi pentru poliţiştii angajaţi în dirijarea şi fluidizarea traficului (numai cele galbene), dar şi pentru muncitorii care încă lucrează şi noaptea la partea de infrastructură sau chiar pentru persoanele care au de parcurs un traseu pe bicicletă. Este important ca aceste persoane să fie vizibile pentru ceilalţi participanţi la trafic, pentru a se evita orice fel de accident. Astfel, produsele noastre sunt cele mai potrivite pentru că oferă purtătorului vizibilitate, datorită materialelor speciale din care sunt realizate, lucru ce ar putea chiar să-i salveze viaţa într-o anumită situaţie.

Dacă ai nevoie de îmbrăcăminte de înaltă vizibilitate hi-vis, care este indispensabilă atunci când lucrezi pe timp de noapte sau care se poate dovedi a fi un real ajutor pe vremea rece datorită căptuşelii, atunci noi avem exact ceea ce cauţi. Cu produse calitative, realizate din materiale confortabile şi rezistente, suntem gata să satisfacem nevoile celor mai exigenţi clienţi.
0723525358

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!