Protecția urechilor

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre

Protecţia urechilor

Când vine vorba de auzul tău, de multe ori nu îţi dai seama cât de delicat este de fapt. Problema este că de multe ori, după ce ai realizat că există o problemă, este adesea prea târziu. În timp ce orice persoană, de orice vârstă poate suferi de o problemă auditivă, adevărul este că persoanele care nu au grijă de urechi au de două ori mai multe şanse să sufere de o problemă auditivă la un moment dat în timpul vieţii.

În timp ce bătrâneţea este adesea o cauză frecventă a problemelor de auz, un alt motiv comun este expunerea la zgomot. Pierderea auzului indusă de zgomot este un tip incredibil de comun de pierdere a auzului, cauzată de - aşa cum sugerează şi numele - expunerea la un sunet care este atât de puternic încât provoacă daune pe termen lung. De asemenea, este esenţial să reţii că protecţia urechii este mai importantă în anumite activităţi decât în ​​altele - în unele locuri de muncă nu este necesară, dar în altele, purtarea unei protecţii corespunzătoare a urechii este esenţială.

Protecţia urechilor angajaţilor din aeroporturi  

Când spunem angajaţi din aeroporturi nu ne referim la piloţi sau personalul din avion şi nici la cei care stau în turnurile de control, ne referim la persoanele care lucrează în apropierea avioanelor. Oricine lucrează la manevrarea bagajelor, mecanica  avionului, carburanţi şi orice alt loc de muncă care implică un timp îndelungat petrecut pe pistă, prezintă un risc ridicat de dezvoltare a pierderii auzului indusă de zgomot. Avioanele sunt puternice şi emit sunete la fel de puternice, aşa că, dacă lucrezi într-un aeroport şi stai mereu printre avioane, trebuie să porţi protecţie pentru urechi pentru a-ţi proteja auzul.

Protecţia urechilor în fabrici

Dacă lucrezi într-o fabrică cu utilaje puternice, atunci trebuie să porţi elemente pentru protecţia urechilor în orice moment. De cele mai multe ori acestea sunt incluse în echipamentul de lucru. Desigur, protecţia urechilor nu va fi necesară în întreaga fabrică, ci doar în zonele unde zgomotul este foarte mare. Ca atare, oricine lucrează în departamentele administrative sau în departamentele de ambalare nu ar trebui să poarte protecţie auditivă, doar persoanele care lucrează la liniile de producţie şi asamblare au nevoie de acest tip de protecţie.

Protecţia urechilor în lucrări de construcţie

Este un fapt binecunoscut că lucrările de construcţie pot fi zgomotoase, motiv pentru care lucrătorii în construcţii ar trebui să poarte întotdeauna protecţie pentru urechi atunci când lucrează cu maşini puternice. Multe instrumente mari utilizate pe şantiere ajung la niveluri de decibel (dB) care depăşesc cu mult 85 dB recomandaţi. Protecţia urechilor nu va fi necesară pentru toată lumea sau pentru fiecare sarcină, dar atunci când zgomotul depăşeşte maximă admisă aceste elemente pentru protecţia urechilor sunt indispensabile.
Aceste domenii de activitate implică utilizarea unor echipamente de protecţie speciale iar obiectele pentru protecţia urechilor sunt unele dintre cele mai importante pentru sănătatea pe termen lung şi pentru menţinerea auzului în stare bună. În magazinul nostru online poţi găsi mai multe produse pentru protecţia urechilor astfel încât să le selectezi pe cele potrivite.
0723525358

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!