Echipamente de lucru

Afiseaza: 1-24 din 100 produse

 Filtre
Echipamente de lucru - Pantalon talie TITU
-18%

Pantalon talie TITU

85,00 RON 70,00 RON
Echipamente de lucru - Pantaloni scurti ATLAS PS
-13%
Echipamente de lucru - Caciula iarna IVAN
-14%
Echipamente de lucru - Jacheta LUX EDA
-6%

Jacheta LUX EDA

160,00 RON 150,00 RON
Echipamente de lucru - Pantalon cu pieptar LUX ROBIN
-9% nou
Echipamente de lucru - Tricou Polo Naples B210
-15% nou

Tricou Polo Naples B210

65,00 RON 55,00 RON

Echipamente de lucru

Eşti muncitor în construcţii sau deţii o firmă în domeniu? Noi punem la vânzare echipamente de lucru pentru firme şi muncitori care au domeniul de activitate în construcţii sau specializări asemănătoare care necesită un anumit tip de echipament.

Fie că vorbim de munca pe şantier, fie că ne concentrăm asupra unui alt domeniu asemănător, hainele prezente pe rafturile noastre virtuale sunt ideale pentru a fi purtate la lucru, deoarece, fiind realizate din materiale de bună calitate, sunt extrem de comode.
Oferim o gamă largă de produse realizate din materiale de calitate, care pot fi achiziţionate la preţuri avantajoase. Articolele disponibile în magazinul nostru online sunt extrem de variate, astfel încât fiecare client să găsească cu uşurinţă echipametul de care are nevoie.

Echipamente de lucru - Produse variate pentru orice activitate

Ne dorim să oferim clienţilor noştri o gamă cât mai largă de produse, tocmai de aceea, în magazinul nostru virtual, poate fi găsită o selecţie variată de echipamente de lucru, printre care se numără şi: pantaloni de lucru, veste matlasate (prevăzute cu protecţie termică pentru a putea fi purtate în cazul în care se lucrează la temperaturi mai scăzute) tricouri, dar şi produse noi pe care ţi le punem la dispoziţie la preţuri avantajoase, cum ar fi: jachetele, pantalonii cu pieptar, salopetele şi costumele vătuite.

Echipamente de lucru - Produse rezistente şi de calitate

Majoritatea produselor pe care le punem la dispoziţie sunt confecţionate doar din materiale de foarte bună calitate cum ar fi bumbacul, ceea ce aduce un plus considerabil gamei noastre de produse. Iar dacă alegem să ne concentrăm puţin şi spre gama de echipamente de lucru care nu sunt confecţionate în procent de 100% din bumbac, bineînţeles că şi această categorie vine cu plusurile ei. Acest lucru se datorează faptului că restul produselor sunt confecţionate din materiale menite să protejeze angajatul, cum ar fi costumul vătuit care sporeşte considerabil confortul termic al purtătorului.

Echipamente de lucru - Întreţinere şi curăţare uşoară

Un avantaj considerabil care te-ar putea determina să alegi produse din gama de echipamente de lucru pe care noi ţi le punem la dispoziţie, ar putea fi reprezentat de uşurinţa cu care acestea pot fi curăţate. Cu toate că produsele noastre sunt gândite pentru a fi utilizate pe şantier sau în alte medii de lucru, nu la fel de prietenoase cu ţesăturile precum este o muncă de birou de exemplu, asta nu ne împiedică să oferim clienţilor noştri calitate şi la acest capitol. Contrar cu ceea ce se crede, sunt câteva tipuri de echipamente de lucru, cum sunt şi cele oferite de noi, care nu necesită condiţii pretenţioase de spălare şi curăţare, fiind suficient să le pui în maşina de spălat cu detergent, fără alte cerinţe suplimentare. Acesta este un aspect deosebit de important pentru oamenii care activează în domenii în care timpul nu le permite atenţie sporită la curăţatul hainelor.

Ştim cât de important este pentru cei care lucrează pe şantier sau pe partea de renovări, atât interioare cât şi exterioare, să aibă un echipament rezistent şi de bună calitate. Aşadar, nu doar că punem la dispoziţia clienţilor produse de calitate, mai mult, le-am echilibrat perfect cu un preţ accesibil fiecărui budget. Ne ghidăm în permanenţă după nevoile clienţilor noştri şi facem eforturi pentru a le oferi intotdeauna un raport corect calitate – preţ.
0723525358

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!