Pantofi

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: Exena Spring ×

Pantofi de protecţie

Numeroase persoane consideră că leziunile de la picioare derivă din activitatea desfăşurată în condiţii şi locuri periculoase, însă în realitate sunt şi alte cauze. Lipsa unor pantofi de protecţie adecvaţi este cea mai comună problema în sensul acesta, iar în magazinul nostru online puteţi găsi cei mai buni pantofi de protecţie la un preţ avantajos.

Pantofi de protecţie la locul de muncă

Tot mai multe ţări au adoptat standardele obligatorii pentru încălţămintea de siguranţă, pentru a garanta protecţia la locul de muncă. Pantofii cu vârf de protecţie sunt concepuţi pentru a proteja zona superioară a piciorului, sunt pantofi cu efect anti vibraţie şi cu protecţie la gleznă care oferă sprijin suplimentar. În plus, aceşti pantofi rezistă la alunecare.

Pantofi de protecţie – mai multă grijă pentru personal

Angajaţilor nu le este uşor să stea mult timp în picioare sau în diverse poziţii, atunci când îndeplinesc sarcini grele şi periculoase. Acesta este şi motivul pentru care este necesar să fie purtaţi pantofi de sigurantă confortabili şi reglaţi în mod corespunzător, astfel încât să ofere suportul necesar coloanei vertebrale şi să faciliteze o postură bună. Încălţămintea de siguranţă nu protejează doar împotriva accidentelor de muncă ci ajută angajaţii să îşi menţină o sănătate generală bună, acesta fiind un alt motiv pentru a purta încălţăminte de protecţie.

Pantofii de protecţie ajută la o activitate legală

Încălţămintea de siguranţă nu este importantă doar pentru angajaţi ci şi pentru managerii companiei, care cu siguranţă nu vor să fie daţi în judecată. Utilizarea pantofilor de siguranţă la locul de muncă este o parte a regulamentului ce trebuie să fie respectat în orice moment pentru prevenirea accidentelor. Companiile trebuie să se asigure că personalul poartă încălţăminte de siguranţă în momentul în care este necesar, pentru ca accidentele să fie evitate şi pentru că riscurile posibile pot costa sănătatea, timpul şi resursele. Acesta este un punct important pentru care foarte multe companii cumpăra echipament de protecţie din magazinul nostru online.

Pantofi de protecţie pentru o siguranţă absolută

Sunt mai multe tipuri de pantofi de siguranţă disponibili pe piaţă, astfel încât aceştia să fie potriviţi pentru toate tipurile de activităţi. Purtarea unor articole vestimentare potrivite tipului de picioare şi tipului de activitate, previne accidentele. Nimeni nu vrea să se rănească în timpul lucrului sau să sufere daune permanente asupra integrităţii sale fizice. Pentru a fi evitate aceste riscuri este important să fie respectate reglementările şi să fie purtată încălţămintea de siguranţă de fiecare dată când este nevoie.

Importanţa pantofilor de protecţie

- Protecţia contra daunelor fizice;
- O activitate mai confortabilă;
- Lucrul cu eficienţa sporită;
- Protecţie în caz de urgenţă;
- Mai multă grijă pentru sănătatea picioarelor;
- Un respect de sine crescut;
- Mai multă încredere a angajatului ştiind că este protejat;
- Mai mult confort şi un aspect estetic interesant.

Toţi pantofii de protecţie din magazinul nostru online vin însoţiţi de specificaţii tehnice clare, astfel încât fiecare persoană care îi achiziţionează să poată determina dacă aceştia sunt sau nu potriviţi pentru un anumit tip de job.
0723525358

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!