Cizme

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Selectia ta:

Pret: 300 - 400 ×

Cizme de protectie

Cizmele de protecţie nu sunt cele mai aspectuoase obiecte de încălţăminte ce pot fi folosite la lucru şi nu sunt nici cele mai uşoare. În mod surprinzător însă, cizmele de siguranţă oferă mai multe avantaje nu doar pentru picioare ci şi pentru sănătate în general. Ele vor afecta inclusiv productivitatea la locul de muncă. Persoanele care încă se mai gândesc dacă să poarte sau nu cizme de siguranţă, ar trebui să ştie că normele de protecţie a muncii trebuie să fie respectate.

Cizme pentru protecţia picioarelor

Acest motiv pentru a purta cizme de protecţie este unul dintre cele mai evidente. Ele oferă protecţie contra loviturilor, alunecării şi contra contactului cu diverse substanţe. De asemenea, ele pot proteja picioarele de arsuri.

Cizmele de protecţie sunt confecţionate din materiale durabile şi rezistă la o gamă largă de pericole întâlnite la locul de muncă. Sunt mai multe tipuri de cizme de protecţie, motiv pentru care ar trebui să alegeţi acele produse care să se potrivească cerinţelor de la locul de muncă. Spre exemplu, persoanele care lucrează cu curent la înaltă tensiune ar trebui să aleagă încălţămintea care izolează din punct de vedere electric.

Cizme de protecţie pentru mai mult sprijin

Cizmele de protecţie sunt grele însă sunt perfecte atunci când este vorba despre susţinerea posturii corecte. Deoarece de cele mai multe ori angajaţii trebuie să stea în picioare pentru mult timp, genul acesta de încălţăminte asigura suportul necesar. Asigurând confortul picioarelor, persoana care poartă aceste cizme de protecţie se va simţi mai puţin obosită. De asemenea, aceste cizme pot să reducă tensiunea pusă asupra muşchilor din extremitatea inferioară şi şansele de a dezvolta afecţiuni musculo-scheletice cronice. Pentru că este diminuată oboseala, persoanele în cauză îşi vor desfăşura mai eficient activitatea.

Protecţie contra schimbărilor meteo extreme cu cizme de protecţie

Condiţiile meteo extreme pot genera numeroase probleme de sănătate. O temperatură foarte scăzută, de exemplu, va reduce circulaţia la nivelul picioarelor. Dacă tipul acesta de expunere este foarte prelungit, va genera leziuni nervoase şi va duce chiar la incapacitatea de a mişca picioarele.

Cizme de protecţie pentru a evita accidentele la locul de muncă

Pentru că cizmele de protecţie sunt foarte importante la locul de muncă, utilizarea lor face parte din regulament. Acest regulament trebuie să fie respectat permanent pentru siguranţa fiecărei persoane în timpul lucrului. Companiile care nu oferă echipament de protecţie şi nu obliga angajaţii să îl poarte pot fi date în judecată. Procesele care implică siguranţa la locul de muncă sunt consumatoare de timp şi costisitoare şi pot pune în pericol autorizaţiile de funcţionare.

Alături de aceste obiecte vestimentare sunt utilizate şi alte elemente ale echipamentului de protecţie în funcţie de specificul locului de muncă. În magazinul nostru online puteţi găsi cele mai bune astfel de produse pentru echipamentul de protecţie, de la cizme de protecţie şi până la costume întregi, astfel încât să vă asiguraţi că angajaţii dvs. îşi desfăşoară activitatea în condiţii de siguranţă perfecte. Atunci când implementaţi un nou proiect, asiguraţi-vă că aveţi echipamentul de protecţie la îndemână înainte de a demara orice altă etapă.
0723525358

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!