Protecția ochilor

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: Parweld × Pret: Sub 50 ×

Protecţia ochilor

Ochii sunt organe fragile şi foarte importante, motiv pentru care ar trebui purtat echipament pentru protecţia ochilor în timpul activităţii, atunci când este necesar. Dacă un angajat suferă de o vătămare a ochilor, cel mai probabil este cauzată de o protecţie a ochilor necorespunzătoare sau chiar lipsei complete a acestor măsuri de protecţie. Mulţi oameni nu îşi dau seama de importanţa protecţiei ochilor la locul de muncă. Pericolele potenţiale pot fi evitate doar prin protejarea corectă a ochilor.

Protecţia ochilor contra obiectelor străine

Ochelarii de siguranţă pot împiedica un contact cu obiecte străine care care au potenţialul de a leza globul ocular. Particule sau substanţe chimice periculoase ar putea pluti la nivelul ochilor şi pot intra în ochi. Printre domeniile cu un risc ridicat sunt incluse construcţii, întreţinere, sudare, instalaţii sanitare şi minerit. Murdăria, praful, polenul şi lemnul pot irita ochii şi pot provoca daune de lungă durată.

Protecţia ochilor pentru evitarea accidentelor majore

Protejaţi-vă ochii de stropi de substanţe chimice, grăsimi sau ulei, vapori, aşchii şi bucăţi de lemn. Puteţi avea probleme recurente, de lungă durată, inclusiv orbire, din cauza unei răni minore.

Protecţia ochilor împotriva luminii UV 

Lucrul îndelungat la lumina UV poate afecta ţesuturile fragile din ochi. Mulţi lucrători expuşi nu îşi dau seama de importanţa unei vizite regulate la medicul oftalmolog şi descoperă mult prea târziu implicaţiile avute de lumină UV asupra ochilor din cauza unei protecţii necorespunzătoare.

Protecţia ochilor împotriva calculatorului

Purtarea ochelarilor de siguranţă poate preveni, de asemenea, sindromul privitului la calculator. Acest sindrom este rezultatul vizualizării ecranului computerului pentru perioade lungi de timp. Muncitorii pot dezvolta tensiune a ochilor, vedere înceţoşată şi ochii uscaţi. Este posibil să nu vă daţi seama că slaba iluminare sau strălucirea de pe ecranul computerului cauzează aceste simptome. Purtarea ochelarilor de siguranţă cu lentile acoperite cu strat special vă ajută să vă menţineţi vederea în stare bună.

Protecţia ochilor sub forma unor ochelari moderni

Este posibil să nu vă simţiţi confortabil purtând ochelari diferiţi, dar există o mulţime de ochelari de siguranţă eleganţi din care puteţi alege. Ochelarii de siguranţă sunt concepuţi pentru a se potrivi nevoilor specifice pentru mediul de lucru. Puteţi avea rame colorate, lentile nuanţate, şnururi pentru ochelari, pernuţe de protecţie detaşabile şi multe altele. Sunt şi ochelari care se pot ataşa peste cei de vedere.

Nu vă bazaţi pe proprii ochelari de soare sau ochelari de vedere pentru a vă proteja ochii de accidente. Purtarea ochelarilor de siguranţă proiectaţi corespunzător, ajută la prevenirea tuturor pericolelor potenţiale.

Ochelarii de protecţie sunt cele mai bune soluţii prin care ochii pot rămâne în siguranţă. Aceştia ar trebui să facă parte din echipamentul de siguranţă la locul de muncă al oricărei persoane care lucrează într-un mediu supus la risc. De asemenea, recomandarea specialiştilor este ca ochelarii de protecţie să fie oferiţi de companii angajaţilor în baza unui regulament pentru protecţia muncii pe care aceştia să îl respecte. În magazinul nostru online puteţi găsi o gamă variată de elemente de protecţie a ochilor pe care să le utilizaţi în diverse proiecte.
0723525358

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!