Mănuși protecție

Afiseaza: 1-11 din 11 produse

 Filtre

Mănuşi de protecţie

Mănuşile de protecţie sunt special concepute pentru a te feri de pericole, inclusiv de tăieturi, arsuri chimice, zdrobire sau abraziune. Alegerea tipului potrivit de mănuşi de siguranţă este ceea ce contează. Indiferent de tipul de muncă prestat, asigurarea că eşti echipat cu mănuşile potrivite te poate ajuta să realizezi totul eficient şi în siguranţă.

Cum te ajută o pereche de mănuşi de protecţie

Mănuşile de protecţie te pot proteja de numeroase pericole. Mănuşile din magazinul nostru online sunt rezistente la căldură şi la şocuri şi sunt cele care te ajută să îţi desfăşori activitatea rapid şi eficient. Poţi găsi inclusiv mănuşi anti impact şi mănuşi anti vibraţii. Atunci când alegi perechea de mănuşi de siguranţă potrivite pentru activitatea prestată, este important să reţii că unele stiluri de mănuşi sunt mai potirvite pentru anumite industrii decât altele.

Purtarea manuşilor de siguranţă potrivite poate fi esenţială pentru prevenirea unui număr foarte mare de accidente. De exemplu, nu se recomandă utilizarea manuşilor clasice atunci când manipulezi obiecte de metal ascuţite sau foarte grele. De asemenea, aceste mănuşi subţiri nu sunt recomandate nici pentru a manipula cherestea.

Mănuşi pentru a manipula produse chimice

Ori de câte ori sunt manipulate substanţe chimice, există riscul unei arsuri chimice sau a altor răni. În cazul acestor produse este nevoie de o singură atingere pentru a începe o reacţie în lanţ în care infecţiile se răspândesc rapid. Mănuşile rezistente la riscuri chimice şi biologice formează o barieră completă în jurul mâinilor. Aceste mănuşi blochează substanţele nocive pentru a reduce probabilitatea de a produce vătămări. Materialele de protecţie utilizate pentru a face cele mai bune mănuşi rezistente la substanţe chimice includ: latex, nitril, pvc, neopren, pielea de vacă rezistenta la criogen.

Mănuşi pentru protecţia contra şocurilor

Nu există industrii lipsite de pericole. De la lucrătorii din domeniul petrolier şi până la liniile de asamblare de telefoane, de la mecanici şi până la medici, cei care prelucrează tablă şi sticlă, asistenţi medicali şi angajaţi din numeroase alte industrii, toţi necesită o protecţie fiabilă împotriva acestor pericole la locul de muncă.

Pentru a rezolva această problemă, selecţia noastră de mănuşi de lucru variază de la cele mai subţiri mănuşi de unică folosinţă până la cele mai complexe mănuşi de lucru rezistente la tăieturi - astfel încât, indiferent în ce industrie te afli, avem mănuşile de care ai nevoie pentru a fi în siguranţă.

Mănuşi pentru leziuni generate prin impact

Utilizarea unui ciocan, mişcarea obiectelor grele sau lucrul într-un atelier de mecanică sunt doar câteva situaţii care pun mâinile în pericol de rănire prin impact. Orice loc de muncă în care mâinile ar putea fi strivite sau lovite de scule, echipamente sau consumabile, necesită mănuşi de lucru fiabile, rezistente la impact. Aceste mănuşi sunt cele care amortizează şocurile şi preiau o parte din forţa impactului, protejând astfel oasele şi articulaţiile.
În funcţie de tipul de job pe care îl ai şi de riscurile asociate cu acesta, poţi cumpăra cele mai bune mănuşi de protecţie din magazinul nostru online, la preţuri super avantajoase.
0723525358

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!