Îmbrăcăminte

Afiseaza: 1-24 din 73 produse

 Filtre
Îmbrăcăminte - Vesta HI-VIZ EWALD
-29%

Vesta HI-VIZ EWALD

85,00 RON 60,00 RON
Îmbrăcăminte - Tricou Polo Hi-Vis cu Maneci Scurte S477
-28% nou
Îmbrăcăminte - Tricou Hi-Vis S478
-28% nou

Tricou Hi-Vis S478

90,00 RON de la 65,00 RON
Îmbrăcăminte - Jacheta HI-VIZ CAMBRIDGE
-20%
Îmbrăcăminte - Vesta Paris Executive C276
-20%
Îmbrăcăminte - Tricou Polo Doua tonuri S479
-20%
Îmbrăcăminte - Jachetă Surrey Chefs S/S C735
-19% nou

Jachetă Surrey Chefs S/S C735

180,00 RON de la 145,00 RON
Îmbrăcăminte - Vesta PW3 Hi Vis Executiv PW309
-19% nou
Îmbrăcăminte - DX4 Tricou Polo S/S DX412
-19% nou

DX4 Tricou Polo S/S DX412

135,00 RON 110,00 RON
Îmbrăcăminte - Jachetă Buffle Hibrid DX4 Hi-Vis DX473
-18% nou
Îmbrăcăminte - Pantalon talie TITU
-18%

Pantalon talie TITU

85,00 RON 70,00 RON
Îmbrăcăminte - Pantaloni Action S887
-17%

Pantaloni Action S887

120,00 RON 100,00 RON
Îmbrăcăminte - Tricou Polo Iona F477
-17%

Tricou Polo Iona F477

60,00 RON 50,00 RON
Îmbrăcăminte - Vesta Copii Junior Colour JN15
-17% nou

Îmbrăcăminte de protecţie

Rolul de a alege îmbrăcămintea potrivită pentru o echipă de lucru poate fi foarte dificil de realizat dacă nu ştiţi de unde să începeţi căutările. Ce caracteristici trebuie să aibă hainele ca să poată proteja muncitorul? Din ce material să fie? Haine de vară sau haine de iarnă? Există câteva aspecte în funcţie de care îmbrăcămintea de protecţie poate fi aleasă cel mai bine. Iată care sunt acestea.

Îmbrăcăminte de protecţie – stabilirea condiţiilor de lucru

În primul rând, este necesară stabilirea condiţiilor de timp în care va lucra persoana sau echipa respectivă. Când analizaţi ce îmbrăcăminte de lucru aveţi nevoie pentru un proiect în aer liber, luaţi în considerare vremea pe care o puteţi aştepta pentru acea perioadă de timp. Dacă proiectul este pe timp de vară, aşteptaţi-vă la temperaturi ridicate. Dacă este primăvara sau toamna, aşteptaţi-vă la ploaie. În funcţie de condiţiile impuse, puteţi alege materiale mai uşoare dar impermeabile sau materiale mai groase care nu permit umidităţii să treacă prin fibre. Îmbrăcămintea de protecţie poate face diferenţa între lucrul în condiţii optime şi lucrul în condiţii improprii, motiv pentru care trebuie să primească atenţia cuvenită.

Îmbrăcăminte de protecţie – alegerea în funcţie de mai multe aspecte

Este bine să vă consultaţi echipa sau să ţineţi seama de preferinţele individuale. Nu toţi au aceeaşi rezistentă la frig sau la cald. Ce haine de lucru în aer liber îi vor face să se simtă confortabil? Poate fi vorba despre salopete, despre jachete şi pantaloni separate sau despre straturi pentru dedesubt. Muncitorii sunt susceptibili să se mişte destul de mult, aşa că trebuie să fie protejaţi de frig, pe măsură ce transpiră – trebuie ales un material care nu reţine transpiraţia. Pentru vară, îmbrăcămintea pe care o alegeţi trebuie să fie cât se poate de lejeră, dar în acelaşi timp să aibă capacitatea de a proteja de razele puternice ale soarelui. Ideale sunt articolele care au protecţie solară în material.

Îmbrăcăminte de protecţie – confortul este foarte important

Cel mai bine este să luaţi în considerare cât de confortabil va fi echipamentul de protecţie pentru muncitor atunci când acesta lucrează în soare direct sau în ploaie. Este nevoie să fie luat în considerare şi confortul termic al purtătorului pe lângă protecţia pe care i-o oferă un anume tip de material sau un anumit articol de îmbrăcăminte.

Deşi alegerea hainelor potrivite de lucru în aer liber este dificilă, există un echilibru fin între aplicaţia din lumea reală şi achiziţionarea de echipamente de protecţie care să îi protejeze pe lucrători. Este nevoie să vă asiguraţi că furnizaţi echipament de protecţie care se potriveşte nevoilor lucrătorilor şi să vă educaţi echipa în legătură cu ceea ce trebuie să poarte pentru siguranţa la locul de muncă.

În magazinul nostru online puteţi găsi mai multe tipuri de echipament de protecţie pe care să îl utilizaţi în timpul activităţii, astfel încât fiecare angajat să rămână în siguranţă. Aceste echipamente din categoria îmbrăcăminte de protecţie pot fi utilizate şi în proiectele DIY, pentru diverse aplicaţii în regie proprie, astfel încât să vă asiguraţi că rămâneţi în siguranţă.
0723525358

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!